SVERRESBORG MALERSERVICE AS

OM OSS

Sverresborg Malerservice AS er en totalleverandør innen malerfaget.

Siden etableringen i 1996 har vi hatt jevn vekst og har i dag ca 85 ansatte. Vi tar oppdrag for næringslivet og private i Trondheim, Stjørdal, Innherred, Fosen, Orkland, Oppdal, Røros og omegn.  

På de 27 årene vi har vært i markedet har vi opparbeidet oss et godt rykte. Vår store faste kundegruppe er et bevis på dette, og en viktig del av vår virksomhet har vært å bygge gode og langvarige relasjoner til våre kunder. Dette skaper trygghet for kundene som bruker oss igjen og de som får oss anbefalt.

Mange bedrifter har valgt oss som sin faste samarbeidspartner. Vi tar det som et tegn på tillit, og at vi er en profesjonell aktør som fokuserer på kunnskap, kvalitet, god service og fleksibilitet.  

Fornøyde kunder er vår beste reklame.

MILJØFYRTÅRN

Sverresborg Malerservice AS er sertifisert som Miljøfyrtårn innen kategorien Malermester i bygge- og anleggsbransjen. Det stilles strenge krav som kontinuerlig utvikler seg. Det betyr at vi har et aktivt forhold til miljø, som igjen betyr at vi må tilfredsstille kravene til enhver tid i alle prosjekter.

                                                                   Les om vårt miljøforbedringsarbeid

                                                                   Les mer på https://www.miljofyrtarn.no

MESTERBEDRIFT

Sverresborg Malerservice AS er mesterbedrift og en godkjent opplæringsbedrift. Gjennom vårt medlemskap i MLF (Maler – og Byggtapetsermesterforeningen), har vi foreningens garantiordninger. I tillegg har vi våtromssertifisering. 


                                                             
Du kan søke om en bedrift er mesterbedrift

                                                             i mesterregisteret.no